100+ διακεκριμένοι Έλληνες αναδεικνύουν τα καλύτερα εστιατόρια!
Διακεκριμένοι εκπρόσωποι του business και του lifestyle προτείνουν τα εστιατόρια που θα διαμορφώσουν την power list των Restaurant 100!
Αλέξανδρος Αγγελόπουλος
Aldemar Resorts
Δημήτρης Αλεξίου
Gastronomads
Γιώργος Αναγνωστόπουλος
Socialab
Χρήστος Αναστασόπουλος
Τουριστικός αρθρογράφος
Aλεξάνδρα Ανθίδου
Πέγκυ Αντωνάκου
Γενική Διευθύντρια Google Νοτιοανατολικής Ευρώπης
Γιώργος Αντωνέλος
Ιάκωβος Απέργης
Σεφ
Δήμητρα Αρίδα
Σπύρος Βαγενάς
Ιωάννα Βαμβακούρη
Γιώργος Βασιλείου
Χάρης Βαφειάς
Stealthgas Inc
Οδυσσέας Βλαχάβας
Γευσιγνώστης ελαιολάδου
Μάνος Βοζικάκης
Σεφ
Βασιλική Βουρλιωτάκη
Ousia, NYC
Γιώργος Γαβρήλος
SANI RESORT
Λίντα Γαλάζιου
foodcritic.gr
Bασίλης Γαλανός
MAKEΔONIA TV
Παύλος Γεωργιάδης
Εθνοβιολόγος
Νικόλας Γιαννόπουλος
DipWSET, Managing Director
Oenophorum Luxury Hospitality Services
Κώστας Γιάντσιος
Δημοσιογράφος – Biscotto
Κατερίνα Γκαγκάκη
Γεώργιος Γουναλάκης
Χρόνης Δαμαλάς
Σεφ
Γεωργία Δρακάκη
Δημοσιογράφος
Sudha Eliades
Publisher Insider Publications
Ανδρέας Ζαγάκος
Σχολείο Τουρισμού Καλαμάτας
Σταυριανή Ζερβακάκου
Σεφ
Αντζελίνα Καλογεροπούλου
Γιάννης Καρβέλας
PARATUS Europe
Θέμις Καρδιόλακα
Βαγγελιώ Κασσαπάκη
Εκπαιδευτικός- food blogger cretangastronomy.gr
Γιώργος Κελέφης
OZON MAGAZINE
Άρης Κεφαλογιάννης
Gaea
Έφη Κομνηνού
busybuilding
Παντελής Κονταξάκης
Γιάννης Κοροβέσης
bar consultant – founder of Bitterbooze.com
Νανώ Κουγιουµτζόγλου-Καραβιώτη
Glow
Λίλα Κούρτη
Ξένια Κούρτογλου
Focus Bari
Γεωργία Κουτσούκου
Σεφ
Μυρσίνη Λαμπράκη
Σεφ
Κατερίνα Λεγάκη
Γιώργος Λειβαδίτης
SIXT Α.Ε
Βασίλης Λεωνίδου
Executive chef – Best World Olive Oil Chef 2017 by Flosolei
Νίκος Λιάπης
Εύη Λούλη
Μύλοι Λούλη
Γιώργος Λυραράκης
Λyrarakis Wines
Μάνος Μακρυγιαννάκης
Philema Brussels
Μιχάλης Μανιάτης
Poly Plaza Hotels (Κίνα)
Σπύρος Μαργαρίτης
Αγάπη Μαργετίδη
In2Life
Μιχάλης Μάρθας
Σεφ
Βασίλης Μαστρογιαννάκης
Ανδρέας Ματθίδης
Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Οινοχόων
Τζένη Μελιτά
Jean-Charles Métayer
Σεφ
Κατερίνα Μιτζέλου
Ιωάννης Μπαρδής
METROPOLITAN Food Culture
Γιάννης Μπουροδήμος
Σεφ
Δημοσθένης Μπρούσαλης
CEO DASC Branding
Μαρία Νέτσικα
Χάρης Ντάβλας
Davlas & PaRtners
Νεκτάριος Ντάλλας
OnicV. Palandjian
Group RMC
Θοδωρής Παστουρματζής
Food Truck Owner
Δημήτρης Παμπόρης
Σεφ
Έλλη Παναγιωτοπούλου
Polygreen
Διονύσης Παναϊδης
Panaidis Eyewear Boutique
Γιώργος Παπαλέξης
Zolotas
Παναγιώτης Παπανικολόπουλος
Athens Voice
Αντώνης Παπαντώνης
Κωνσταντίνα Παπουνίδου
Εύα Παρακεντάκη
Σεφ-Παρουσιάστρια
Βησσαρίων Παρθένης
Μαρία Αφροδίτη Πάτση
Ceo, AdvAge Advertising & NFT Cube Studio
Σπύρος Πέγκας
Σπύρος Πεδιαδιτάκης
Pastry Chef Σπονδή
Στέλιος Πιρπινιάς
HSBC
Μάκης Πουνέντης
Γιώργος Ρέππας
Energy1
Γιάννης Ρούδας
Head of Frozen Business,
Switz Group
Γιούλικα Σκαφιδά
Χρήστος Σοκόλης
Γιώργος Σαλιάρης-Φασσέας
Greek Grape Company
Δημήτρης Σπέντζας
Χάρης Σταυρίδης
Managing Director του Globe & Trotter luxury hospitality agency – Συνεργάτης της Elite London
Νικόλας Στράγκας
Strangas Dessert Boutique
Πέτρος Ταβανιώτης
Αρχιτέκτων ΒΕΤΑPLAN | ΕREVNA WINES
Νεκτάριος Τζομπανάκης
Wine Center of Crete
Άρτεμις Τζίτζη
Δημοσιογράφος
Σάντυ Τζώρτζη
Γ.Τζώρτζης Α.Ε
Γιώργος Τούλας
parallaxi
Κική Τριανταφύλλη
Σπύρος Τριανταφύλλου
Vins.gr
Ζαφείρης Τρικαλινός
Βασίλης Τρίκαρδος
Angelo di Spirito Rosa
Μαρία Τριτάρη
Δικηγόρος – Wine & Gastronomy Editor, αθηΝΕΑ
Ιάσων Τσάκωνας
OLIAROS Properties S.A
Ιων Τσάκωνας
PJ TECH CATALYST
Δημήτρης Τσοπελογιάννης
Autogas Tsopelogiannis
Κωνσταντίνα Φάκλαρη
Σεφ
Δημήτρης Φαλλιέρος
Ασημάκης Χανιώτης
Executive chef Pied a Terre
Χάρης Χαραλαμπίδης
Gastronomy Essentials Ltd.
Στάθης Χάρπας
Μιχάλης Χάσικος
Σεφ
Χρήστος Χατζηιωάννου
Δημοσιογράφος – 24media
Ζαφειρώ Χατζοπούλου
Γρηγόρης Χέλμης
Με Ζεν
Γιώτα Χουλιαρά
Ελιάνα Χρυσικοπούλου
Φιλάρετος Ψημμένος
Ιδιοκτήτης Ξενώνα Αμανίτα