100+ διακεκριμένοι Έλληνες αναδεικνύουν τα καλύτερα εστιατόρια!
Διακεκριμένοι εκπρόσωποι του business και του lifestyle προτείνουν τα εστιατόρια που θα διαμορφώσουν την power list των Restaurant 100!

Αλέξανδρος Αγγελόπουλος
Aldemar Resorts

Δημήτρης Αλεξίου
Gastronomads

Γιώργος Αναγνωστόπουλος
Socialab

Χρήστος Αναστασόπουλος
Τουριστικός αρθρογράφος

Aλεξάνδρα Ανθίδου

Πέγκυ Αντωνάκου
Γενική Διευθύντρια Google Νοτιοανατολικής Ευρώπης

Γιώργος Αντωνέλος

Ιάκωβος Απέργης
Σεφ

Δήμητρα Αρίδα

Σπύρος Βαγενάς

Ιωάννα Βαμβακούρη

Γιώργος Βασιλείου

Χάρης Βαφειάς
Stealthgas Inc

Οδυσσέας Βλαχάβας
Γευσιγνώστης ελαιολάδου

Μάνος Βοζικάκης
Σεφ

Βασιλική Βουρλιωτάκη
Ousia, NYC

Γιώργος Γαβρήλος
SANI RESORT

Λίντα Γαλάζιου
foodcritic.gr

Bασίλης Γαλανός
MAKEΔONIA TV

Παύλος Γεωργιάδης
Εθνοβιολόγος

Νικόλας Γιαννόπουλος
DipWSET, Managing Director
Oenophorum Luxury Hospitality Services

Κώστας Γιάντσιος
Δημοσιογράφος – Biscotto

Κατερίνα Γκαγκάκη

Γεώργιος Γουναλάκης

Χρόνης Δαμαλάς
Σεφ

Γεωργία Δρακάκη
Δημοσιογράφος

Sudha Eliades
Publisher Insider Publications

Ανδρέας Ζαγάκος
Σχολείο Τουρισμού Καλαμάτας

Σταυριανή Ζερβακάκου
Σεφ

Αντζελίνα Καλογεροπούλου

Γιάννης Καρβέλας
PARATUS Europe

Θέμις Καρδιόλακα

Βαγγελιώ Κασσαπάκη
Εκπαιδευτικός- food blogger cretangastronomy.gr

Γιώργος Κελέφης
OZON MAGAZINE

Άρης Κεφαλογιάννης
Gaea

Έφη Κομνηνού
busybuilding

Παντελής Κονταξάκης

Γιάννης Κοροβέσης
bar consultant – founder of Bitterbooze.com

Νανώ Κουγιουµτζόγλου-Καραβιώτη
Glow

Λίλα Κούρτη

Ξένια Κούρτογλου
Focus Bari

Γεωργία Κουτσούκου
Σεφ

Μυρσίνη Λαμπράκη
Σεφ

Κατερίνα Λεγάκη

Γιώργος Λειβαδίτης
SIXT Α.Ε

Βασίλης Λεωνίδου
Executive chef – Best World Olive Oil Chef 2017 by Flosolei

Νίκος Λιάπης

Εύη Λούλη
Μύλοι Λούλη

Γιώργος Λυραράκης
Λyrarakis Wines

Μάνος Μακρυγιαννάκης
Philema Brussels

Μιχάλης Μανιάτης
Poly Plaza Hotels (Κίνα)

Σπύρος Μαργαρίτης

Αγάπη Μαργετίδη
In2Life

Μιχάλης Μάρθας
Σεφ

Βασίλης Μαστρογιαννάκης

Ανδρέας Ματθίδης
Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Οινοχόων

Τζένη Μελιτά

Jean-Charles Métayer
Σεφ

Κατερίνα Μιτζέλου

Ιωάννης Μπαρδής
METROPOLITAN Food Culture

Γιάννης Μπουροδήμος
Σεφ

Δημοσθένης Μπρούσαλης
CEO DASC Branding

Μαρία Νέτσικα

Χάρης Ντάβλας
Davlas & PaRtners

Νεκτάριος Ντάλλας

OnicV. Palandjian
Group RMC

Θοδωρής Παστουρματζής
Food Truck Owner

Δημήτρης Παμπόρης
Σεφ

Έλλη Παναγιωτοπούλου
Polygreen

Διονύσης Παναϊδης
Panaidis Eyewear Boutique

Γιώργος Παπαλέξης
Zolotas

Παναγιώτης Παπανικολόπουλος
Athens Voice

Αντώνης Παπαντώνης

Κωνσταντίνα Παπουνίδου

Εύα Παρακεντάκη
Σεφ-Παρουσιάστρια

Βησσαρίων Παρθένης

Μαρία Αφροδίτη Πάτση
Ceo, AdvAge Advertising & NFT Cube Studio

Σπύρος Πέγκας

Σπύρος Πεδιαδιτάκης
Pastry Chef Σπονδή

Στέλιος Πιρπινιάς
HSBC

Μάκης Πουνέντης

Γιώργος Ρέππας
Energy1

Γιάννης Ρούδας
Head of Frozen Business,
Switz Group

Γιούλικα Σκαφιδά

Χρήστος Σοκόλης

Γιώργος Σαλιάρης-Φασσέας
Greek Grape Company

Δημήτρης Σπέντζας

Χάρης Σταυρίδης
Managing Director του Globe & Trotter luxury hospitality agency – Συνεργάτης της Elite London

Νικόλας Στράγκας
Strangas Dessert Boutique

Πέτρος Ταβανιώτης
Αρχιτέκτων ΒΕΤΑPLAN | ΕREVNA WINES

Νεκτάριος Τζομπανάκης
Wine Center of Crete

Άρτεμις Τζίτζη
Δημοσιογράφος

Σάντυ Τζώρτζη
Γ.Τζώρτζης Α.Ε

Γιώργος Τούλας
parallaxi

Κική Τριανταφύλλη

Σπύρος Τριανταφύλλου
Vins.gr

Ζαφείρης Τρικαλινός

Βασίλης Τρίκαρδος
Angelo di Spirito Rosa

Μαρία Τριτάρη
Δικηγόρος – Wine & Gastronomy Editor, αθηΝΕΑ

Ιάσων Τσάκωνας
OLIAROS Properties S.A

Ιων Τσάκωνας
PJ TECH CATALYST

Δημήτρης Τσοπελογιάννης
Autogas Tsopelogiannis

Κωνσταντίνα Φάκλαρη
Σεφ

Δημήτρης Φαλλιέρος

Ασημάκης Χανιώτης
Executive chef Pied a Terre

Χάρης Χαραλαμπίδης
Gastronomy Essentials Ltd.

Στάθης Χάρπας

Μιχάλης Χάσικος
Σεφ

Χρήστος Χατζηιωάννου
Δημοσιογράφος – 24media

Ζαφειρώ Χατζοπούλου

Γρηγόρης Χέλμης
Με Ζεν

Γιώτα Χουλιαρά

Ελιάνα Χρυσικοπούλου

Φιλάρετος Ψημμένος
Ιδιοκτήτης Ξενώνα Αμανίτα