Τελετή Απονομής Βραβείων

Δευτέρα, 13 Δεκεμβρίου, Πολυχώρος Πολιτισμού Αθηναΐς (Καστοριάς 34-36, Βοτανικός, 104 47)
(registration opens: 19:00 – ώρα έναρξης: 19:30)

Tα εστιατόρια που έχουν διακριθεί στα Restaurant 100 Awards δικαιούνται 2 δωρεάν συμμετοχές.

Κόστος συμμετοχής: 100 € + 24% Φ.Π.Α. ανά συμμετοχή (Από 1 έως 3 άτομα)

(Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας ως προς τις συμμετοχές. Για να θεωρηθεί έγκυρη η συμμετοχή σας και να σας αποσταλλεί το ηλεκτρονικό εισιτήριο θα πρέπει να καταβάλετε το συνολικό κόστος συμμετοχής).

Προτεραιότητά μας η ασφάλεια σας!

Δικαίωμα συμμετοχής στην τελετή απονομής έχουν μόνo:

  1. Οι πλήρως εμβολιασμένοι έναντι της νόσου COVID-19, με την υποχρεωτική επίδειξη του πιστοποιητικού εμβολιασμού και της ταυτότητά τους (ο εμβολιασμός θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί τουλάχιστον 15 ημέρες πριν την ημέρα της εκδήλωσης).
  2. Οι έχοντες πιστοποιητικό νόσησης, με την υποχρεωτική επίδειξη του πιστοποιητικού και της ταυτότητάς τους (έως και 6 μήνες πριν την ημέρα της εκδήλωσης).

Για να παρευρεθείτε στην Τελετή Απονομής θα πρέπει να κλείσετε τις θέσεις σας online μέχρι τη Τρίτη 07 Δεκεμβρίου.

  • Οι συμμετοχές πρέπει να προπληρωθούν και το κόστος των συμμετοχών πρέπει να καταβληθεί μία ημέρα πριν την Τελετή Απονομής.
  • Τυχόν ακυρώσεις συμμετοχών πρέπει να γνωστοποιηθούν εγγράφως έως και πέντε ημέρες πριν την Τελετή Απονομής, ειδάλλως θα τιμολογηθεί το 50% του κόστους συμμετοχής.
  • Σε περίπτωση μη προσέλευσης χωρίς έγγραφη ενημέρωση μέχρι και μία ημέρα πριν την Τελετή Απονομής, θα τιμολογηθεί το 100% του κόστους συμμετοχής.

Δηλώστε συμμετοχή στην Τελετή Απονομής